Luljeta Perbasha, Kronika që po trondit opinionin në përgjithësi dhe artin në veçanti.

Nga Pirusti News

Dy ditë më parë kronikani i palodhur që mbulon Korçën, Pogradecin dhe zona të tjera përrreth, Tonin Frrokaj me origjinë të herëshme mirditase na sjell një kronikë e cila ka tronditur rëndë opinionin në përgjithësi e komunitetin e artit në veçanti.

Një talent i spikatur nga Mirdita, pjesë e rëndësishme e artit burimor mirditas, por edhe artit mbarëkombëtar Luljeta Përbasha, është në gjëndje të mjeruar. Kjo falë një sëmundje të bashkëshortit të saj i cili prej 7 vitesh ndodhet i paralizuar. Një ngjarje e rëndë që mund ti ndodhë kujtdo, por që duhet të zgjojë ndërgjegjen e cilitdo që ka mundësi për ta ndihmuar këtë familje.

Për të mos vijuar me komentet më tej, ja kronika që flet pafund:

Profil artisti-Luljeta Përbasha

Ju mund të lexoni edhe...

1 Komente

“Nje ditë pune për ju Luljeta”,Të ndihmojmë këngëtaren e papërsëritshme mirditase, Luljeta Përbasha. – Pirusti News 25 Shtator, 2020 - 6:02 pm

[…] FUNDIT “Nje ditë pune për ju Luljeta”,Të ndihmojmë këngëtaren… Luljeta Perbasha, Kronika që po trondit opinionin në… -Të njohim artistët tanë, Luljeta Përbasha- Profil artisti-Luljeta Përbasha Ymer […]

Reply

Lini nje koment