Home » Një dokument i rrallë që konfirmon Pjetër Përlatin (Duka) si bashkpunëtor të ngushtë të Gjergj Kastriotit dhe vizita në Kishën e Rodonit, ku u themelua marrveshja anti-osmane me perëndimin