Home » Përshëndetja e znj. Vitore Tusha, Kryetare në detyrë e Gjykatës Kushtetuese, pas marrjes së vlerësimit “Krenari e Mirditës” nga Akademia e Artit, Shkencës dhe Letrave “Mirdita”