Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Ketu mund te ndiqni live ekipin e Mirdites. Ndeshja e rradhes..

Nga Pirusti News
812 Shikime

Per te ndjekur live ndeshjen, kopjoni dhe hidheni ne google.com kete link. Te ekrani qe hapet, klikoni “PLAY”:

https://www.rtsh.al/rtsh-live/RTSH-sport.html

 

 

 

 

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest