Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Vjen në shqip libri “Kepler62 – Numërimi Mbrapsht”, përkthyer nga Flavja Maca

Prezantimi për lexuesin bëhet në Panairin e 25-të të Librit.

Nga Pirusti News
812 Shikime

Përkthyesja e talentuar Flavja Maca, vjen me librin e rradhës të përkthyer prej saj, libër i cili do të paraqitet për publikun në Panairin e 25-të të Librit i cili do të mbahet në datat 16-20 nëntor, në ambientet e Pallatit të Kongreseve, në Tiranë. Libri titullohet “Kepler62 – Numërimi Mbrapsht”, më autorë shkrimtarët norvegjezë Bjørn Sortland & Timo Parvela.

Sipas autores të këtij përkthimi Flavja Maca, ky është një bashkëpubim i ri  si përkthyese e letërsisë për fëmijë me Shtepia Botuese Mediaprint dhe organizatën norvegjeze “Norla” (Norwegian Literature Abroad); organizatë e cila promovon letërsinë norvegjeze jashtë kufijve.

Në vijim përkthyesja Maca, bën thirrje të vizitoni Panairin e 25-të të Librit në datat 16-20 nëntor, në hapësirat e Pallatit të Kongreseve. Aty do të mund të gjeni dy librat e parë të serisë “Kepler 62”, si edhe shumë botime të tjera që do të pasurojnë bibliotekën tuaj.

Pasaporta:

“Kepler62 – Numërimi Mbrapsht”

Shkruar nga Bjørn Sortland & Timo Parvela

Ilustruar ngo Pasi Pitkänen

Përkthyer nga Flavja Maca

 

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest