Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Mirditë, saldatorët e parë me çertifikatë ndërkombëtare.

Shkolla Shen Jozefi Punetor, çertifikon te rinj ne tregun e punes.

Nga Pirusti News
456 Shikime

Nga Lindita Kokaj-

Në kuadër të bashkëpunimit të Odës së Zejtarisë të Dortmundit dhe Qendrës së Formimit Profesional “Shën Jozefi Punëtor” është zhvilluar kursi afatshkurtër me metodat bashkëkohore në fushen e Saldimit. Pas përfundimit të kursit, pjesëmarrësit janë testuar nga specialistët gjermanë, duke përfunduar me sukses provimin e parë të Çertifikimit Ndërkombëtar.

Së shpejti do të organizohet edhe ceremonia e shpërndarjes së çertifikatave që do të vijnë nga Gjermania për kursantët e çertifikuar.

Ata tashmë do të kenë mundësi që të integrohen në tregun e punës vendas apo të huaj, si Saldatorë të Çertifikuar Ndërkombëtarisht.

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest