Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Mirdita Turistike një dimension i ri për biznesin, turizmin, kulturën dhe informacionin në Mirditë

Nga Pirusti News
1 545 Shikime

 

Mirdita Turistike është një portal multifunksion i teknlogjisë së fundit, i pajisur me GPS dhe një shumëllojmëri shërbimesh për të gjithë përdoruesit e internet. Është shumë interaktiv dhe për nga funksionet që ka është ndimhesë e paçmueshme për çdo përdorues.

Portali në fjalë është i ndarë në dy pjesë sipas krijuesit të tij. Pjesa e parë është për lexuesit që mund të jenë qytetarë apo turistë, që marrin informacion që duan, gjejnë një taksi që ju duhet, një hotel, restaurant, bujtinë apo çdo lloj shëbrimi që ata kërkojnë, për këtë ju vjen në ndihmë edhe sistemi GPS që kanë telefonat e tyre smart duke shfaqur në web gjithçka ndodhet më afër tyre.

Ndërsa pjesa e dytë është është i takon sektorit të shërbimeve. Kjo pjesë është me regjistrim dhe pagesë mujore ose vjetore dhe paketat janë 5 euro në muaj ose 15 euro në vit. Binzeset apo kushdo tjetër pas regjistrimit kryen pagesën në fjalë përmes bankës ose përmes paypal pajiset me password dhe që nga ai moment ai ka të dretë të publokojë në portal gjithçka rreth shërbimeve të rinj, vendodhje në hartë, foto, video, shkrime, ofertë dhe gjithçka tjetër peridhuën që ka bërë abonimin. Ky portal vjen  në një moment shumë të rëndësishëm në prag të nisjes së sezonit turistik.

Dallimi është shumë i thjeshtë, mjafton një domosdoshmëri për një taksi në orën 24:00 dhe nuk ke pse shqetëson askënd, por thjeshtë futesh në portal gjen taksinë më të afërt me numrin e kontaktit. E njëjta gjë edhe për taksistin, kontaktin e të cilit e ka kushdo në çdo moment. Ky ishte një shembull i vogël, por më pas dikush prenoton një lokal, apo fjetjen në një bujtinë apo gjithçka tjetër që ofrohet në këtë portal.

Për më shumë vizitoni adresën www.mirditaturistike.com 

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest