Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Pjetër Domgjoni, Vota e shqiptarëve të Kroacisë për Erminën, bijë e Dardanisë, mbesë e Mirditës

Nga Pirusti News
1 385 Shikime

Ermina Lekaj, DEPUTETJA PARË SHQIPTARE N’PARLAMENTIN  KROATË

Bijë e Dardanisë, origjinë hasjane, mbesë mirditore, qytetare e Prizrenit lashtë, gjak t’pastër shqiptarë, shkollim superior, punëtore e pa lodhun, veprimtare madhe. Si deputete e zgjedhun n’parlamentin kroatë, për katër vite me radhë, Zonja nderueme,

-ERMINA LEKAJ PËRLASKAJ-

Denjësishtë dhe me shumë sukses, përfaçsoi pakicën Kombëtare Shqiptare n’Kroaci, tu i ba nderë e tue naltsue t’gjithë kombin tonë shqiptarë.
Me votën që i patëm dhanë ERMINËS në zgjedhjetë parlamentare, para katër vitesh, si shqiptarë, i treguamë botës se jemi popull i mençun, tash. Me votën që do t’ia japim përsëri ERMINËS, edhe në këto zgjedhje, do ti tregojmë botës se. Jemi edhe popull, politikishtë, i pjekun.

 

Disa kohë më parë, Deputetja sharmante e parlamentit të Kroacisë Ermina Lekja-Përlaskaj, në një intervistë për Pirustin:

Një kafe me Erminën, deputeten e vetme shqiptare të parlamentit të Kroacisë

 

 

 

 

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest