Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Luljeta Perbasha, Kronika që po trondit opinionin në përgjithësi dhe artin në veçanti.

Nga Pirusti News
1 500 Shikime

Dy ditë më parë kronikani i palodhur që mbulon Korçën, Pogradecin dhe zona të tjera përrreth, Tonin Frrokaj me origjinë të herëshme mirditase na sjell një kronikë e cila ka tronditur rëndë opinionin në përgjithësi e komunitetin e artit në veçanti.

Një talent i spikatur nga Mirdita, pjesë e rëndësishme e artit burimor mirditas, por edhe artit mbarëkombëtar Luljeta Përbasha, është në gjëndje të mjeruar. Kjo falë një sëmundje të bashkëshortit të saj i cili prej 7 vitesh ndodhet i paralizuar. Një ngjarje e rëndë që mund ti ndodhë kujtdo, por që duhet të zgjojë ndërgjegjen e cilitdo që ka mundësi për ta ndihmuar këtë familje.

Për të mos vijuar me komentet më tej, ja kronika që flet pafund:

Profil artisti-Luljeta Përbasha

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest