Gadishulli ilirik

Nga Andris Lleskai

Nga Pirusti News
467 Shikime

Ballkani i ka

3 krye-ministra shqiptarë,

30 fe e 300 parti,

 i copëzum, i nda,

 i flakërum kan e kan me zjarrë,

moj e mjera: Iliri!…

 

Sa dëshmori ra

 që ne të jemi trashëgimtarë

 me flamur “kuq e zi”!

 Thonë: Dhe Zoti tha

 “Shqiptari, moj Bijë e Bardhë,

 Dita do t’të vijë!…”

#Andris_Lleskai

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest