KËTU DO MË GJESH/Adelina Pali

Nga Pirusti News
861 Shikime

KËTU DO MË GJESH

S’di ç’të bëj,mes mendimeve veten s’e gjej?
Ky shpirt më digjet,ndërsa sundon qetësia
Veç lutem, që ditët e lumtura t’i rrëmbej
Kjo zemër më çahet,dridhem prej ndjejave të mia.

Nuk e di ende se si Zoti të solli tek unë
Ku ditët më ndryshuan dhe ndjej mall për ty
Ndjej se shpirtërat u bashkuan më shumë
Ditët hiqen zvarrë…sa shumë me ty dua të rri.

As malet, as detet k’të ndjenjë,s’e pengojnë
Fushat e gjera,me vështrime i perkëdhelim.
Lumturohemi kur çastet me nostalgji i kujtojmë
Dhe puthjet porsi ikona në mëndjet tona ngelin.

Buzëqeshja jote është parajsë në zemrën time
Edhe engjëjt lumturohen kur ti buzëqesh
Drita shpërndahet në fytyrat tona plot shkëlqime
Së largu të them: “Eja, këtu do më gjesh…!”

©️ADELINA PALI

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest