Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Pelin BATU/AKTORJA QË NUK E HARRON ORIGJINËN.

Aktorja e mirenjohur “turke” i falet rrenjeve te pareve.

Nga Pirusti News
1 449 Shikime

AKTORJA QË NUK E HARRON ORIGJINËN.

Nga Agim Desku.

Pelin Batu, aktorja dhe historiania turke, autore e shumë librave, ka postuar në rrjetet sociale një fotografi me bustin e Skënderbeut në Zvicër.
“Me stër-stërgjyshin tim, Skënderbeun, në Gjenevë”, ka shkruar ajo duke u bërë personaliteti i radhës turk që zbulon rrënjët shqiptare.

(Kjo sojnike i kthehet origjinës, viziton me dashuri Mbretin e gjithë mbretërve dhe ndjehet shumë krenare, për dallim nga disa shipeca që mohojnë origjinën, duke përbuzur Heroin Kombëtar të Kombit të tyre)
Të lumtë Pelin BATU .

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest