Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Histori Suksesi, Shkolla “Shën Jozefi Punëtor”

Nga Pirusti News
815 Shikime

Në kuadër të Projektit PAP – Shqipëri  financuar nga Ministria  Federale për Zhvillim Ekonomik dhe Bashkëpunim (BMZ), është përgatitur videomesazhi mbi disa histori suksesi të nxënësve dhe kursantëve që kanë studiuar dhe janë certifikuar tek Shkolla “Shën Jozefi”.

Kjo nisëm për të promovuar aktivitetin e Shkollës, start-up-et e reja dhe aktivitetet e tyre si dhe vazhdimësinë e partneritetit mes Shkollës dhe Biznesit nëpërmjet arsimit profesional.

Nga viti 2019 në Shkollën “Shën Jozefi Punëtor” po zbatohet  Projekti PAP (Partneriteti në Arsimin Profesional). Falë këtij bashkëpunimi krahas trajnimëve, janë pasuruar edhe laboratorët me pajisje të kohës.

Shkolla “Shën Jozefi Punëtor” tashmë ofron mjedise laboratorike moderne dhe bashkëkohor, të cilat ndihmojnë nxënësit në përvetësimin praktik të njohurive në të gjitha drejtimet.

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest