Q(ç)artas/Andris Lleskai

Nga Pirusti News
354 Shikime

Q(ç)artas
—————

Jemi aq afër
dhe larg njëkohësisht,

më vjen pastër
po aq sa dhe turbullisht,

një copë ngastër
që më plotëson totalisht,

ne jemi aq afër
sa dhe larg katërçipërisht.

Andris Lleskai
8or22

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest