Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Julian Vlashi, Ja si autoritet austriake i kishin rregjistruar banorët e Selitës në vitin 1918

Nga Pirusti News
818 Shikime

Lufaj, Mirditë.

Sipas censusit të realizuar nga austriakët në vitin 1918, vendbanimet e Selitës kishin:

Bardhaj: 44 familje me 192 banorë.

Dajçi: 47 familje me 218 banorë.

Gjoçaj: 66 familje me 306 banorë.

Kurbneshi (Kurbneshi, Kumbulla): 67 familje me 339 banorë.

Lëkunda: 54 familje me 283 banorë.

Lufaj (Lufaj i Epërm, Lufaj i Poshtëm): 54 familje me 281 banorë.

Zajsi: 59 familje me 256 banorë.

Selita kishte 391 familje me 1875 banorë. Regjistrat kanë të dhëna për vendbanimet, numrin e familjeve, numrin e popullsisë, moshën e banorëve dhe vendlindjen, kreun e familjes, profesionin etj.

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest