Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

URIMI I SHPIRTIT / Frrok Doda

Nga Pirusti News
465 Shikime

URIMI I SHPIRTIT.

Uroj të mos u frikesh majave,
mbuluar prej bore.
Të jesh i ashpër me ujqërit
e i butë ndaj çdo milingone.

Malit me akull e acar
me çantë duke u ngjitur,
të kesh bukë për vehte
dhe për zogjt e uritur.

Mos u ndalsh fortunave
as shtërngatave të motit,
merr çfaro të dhuron fati,
qofsh mirënjohës dorës së zotit.

Nëse bie humnerave e rrënojave,
mos u trishto,
vazhdo si luan,
nën vallen e shqiponjave.

Lësho pëllumba paqeje,
si bekim kundër çdo lufte,
ec me pishtar besimi,
tokën tënde ku linde,
merre e puthe..

Uroj me shpirt o bir,
të jesh bekim,
i kësaj toke të mirë.

Frrok Doda
24 janar 2023.

Ju mund të lexoni edhe...

Pin It on Pinterest